LV | EE | LT | RU |
 
Izstrādātājs

DiComp

Programmas izstrādātājs Krievijas kompānija "DiComp" tika dibināta 1989. gadā ar mērķi izstrādāt un laist klajā datorspēles Eiropas tirgum. Īsā laika posmā kompānijai izdevās radīt vairākas loģiskās spēles, viena no kurām- Seven Colours (Filler) kļuva pazīstama visā pasaulē.
Sākot no 1992. gada "DiComp" pārorientējās uz vairāk perspektīvo programmnodrošinājumu segmentu izglītības sfērai un pielietošanai mājsaimniecībās. Sadarbībā ar kompāniju Intercomputer GmbH tika izdoti 5 programmprodukti, kas tika izdoti un veiksmīgi pārdoti Vācijā. Daži no tiem: PC Chemie (Ķīmija), PC Mensch (Cilvēks), Welt der Pharaonen (Faraonu pasaule).
Pēdējo gadu laikā kompānija strādā pie projekta "Наш Сад" ("Mūsu Dārzs") (pasaulē pazīstams arī ar preču zīmēm: Garden Composer, Garden Designer, 3D Garten) - datorprogrammas dārzu un ainavu projektētājiem, ierīkotājiem, ka arī vienkāršiem piemājas dārziņu apsaimniekotājiem. Šajā laikā programmas versija ir pārdota vairāk kā 1000000 eksemplāros. Tā ir iztulkota 16 valodās un bez Krievijas tiek veiksmīgi izplatīta arī Austrālijā, Lielbritānijā, Vācijā, ASV, Francijā, Itālijā, Spānijā, Čehijā, Polijā, Zviedrijā un Somijā!

Kompānijas vadlīnijas
Kompānijas izpratne par programmproduktu attīstības gaitu var tikt noformulēta šādās vadlīnijās:
     - orģināla ideja un programmas īpatnības, kas to padara atšķirīgu no citām;
     - pārdomāts un mūsdienīgs produkta un katra saskarnes elementa dizains;
     - efektīvs algoritms programnodrošinājuma funkciju realizēšanai;
     - augsts zināšanu un detalizācijas līmenis izstrādes jomā.

Lai virzītos pa izvēlēto ceļu, kompānija "DiComp" precīzi plāno nākamo produktu saturisko un funkcionālo piepildījumu, ieklausoties lietotāju atsauksmēs un piesaistot darbam labākos savas nozares speciālistus (agronomus, botāniķus, ķīmiķus, vēsturniekus), kā arī izmantojot jaunakās programmēšanas tehnoloģijas un līdzekļus.

 
 
 
Pasūtīt
 
Jauns lietotājs?
Reģistrēties šeit!
Ienākt
 
 
Ienākt